GIBRALTAR

CENA: 1.399 EUR

BREZ DAVKA NA DOBIČEK | EU PODJETJE | DOBER PRAVNI SISTEM

 

Offshore Podjetje registrirano na Gibraltarju se lahko uporablja za mednarodno poslovanje, naložbe ter zavarovanje premoženja. Za ustanovitev je dovolj en lastnik, en zastopnik ter en sekretar, katere so lahko istočasno ena oziroma enaka oseba.
Podatki o podjetju, lastnikih, zastopnikih ter tajnikih je javno dostopen, kjer pa priporočamo za postavitev teh subjektov kot podjetje na Sejšelih ali Belizah. Podjetje mora izdajati letno bilanco. Gibraltar je dobro spoštovano finančno središče v EU.

 

Med najbolj pogostimi dejavnostmi podjetij na Gibraltarju vsekakor spadajo igralniške družbe, kjer imajo sedež tudi svetovne družbe. Gibraltar je idealen za postavitev spletnih strani ali trgovin, saj je med potrošniki Gibraltar dobro sprejet. Pri payment procesorjih, kateri se uporabljajo pri spletnih trgovinah ter igralnicah za sprejemanje kreditnih kartic je zelo dobro sprejet.

 

 

Kolonija Gibraltarja skupaj z zelo uglednimi britanskimi otoki Jersey, Guernsey ter Isle of Man spada med priobalne centre – High Disclosure Offshore, katera zagotavljajo večjo pravno varnost. Edino britansko priobalno središče, kateri je del Evropske unije in je edini britanski offshore center, katero je in bo uvrščen med bolj sposobnim finančnim instituciajm zagotavljati pravice do potnega lista ter dostop do enotnega evropskega trga na področju finančnih storitev.
Več področij oziroma dejavnikov naredijo Gibraltar pomemben oziroma potreben za poslovanje v tujini. Dobra geografska lega ter dvojezičnost (Angleško ter Špansko) ozemlje. Stroškovna dostopnost ter učinkovitost davčnega sistema je za vlagatelje v tujino predvsem pomemben faktor večjih družb. Gibraltar spada me ugledna Offshore območja, kjer je stabilna vlada, katera si je v Evropski uniji tudi priborila poseben status.

Za ljudi, katerim so poslovna potovanja na Gibraltar pomembno potrebna zadovoljuje odlična infrastruktura ter odlične komunikacijske storitve. Gibraltar poleg režima zaupanja, predstavlja tudi ugoden davčni status za offshore banke, kjer ni nadzora menjave. Skladi registrirani na Gibraltarju v lasti nerezidentov, kateri ustvarjajo dohodek so oproščeni plačila dohodnine znotraj Gibraltarja.

 

✅ PREDNOSTI PODJETJA NA GIBRALTARJU

  • ➡ Gibraltar spada v EU vendar ni vključen v VAT sistem
  • ➡ Brez davka na dobiček
  • ➡ Razvrščeno kot onshore vendar brez davka na dobiček
  • ➡ Dober ter stabilen pravni sistem
  • ➡ Spoštljivo finančno središče v EU

 

✅ ZASEBNOST TER ANONIMNOST

Podatki podjetja registriranega na Gibraltarju so javno dostopni. Prav tako so javno dostopni podatki o vseh lastnikih, direktorjih ter ostalih članih vključenih v podjetje. Za polno zasebnost lastništva predlagamo postavitev subjektov na Belizah ali Sejšelih.

 

✅ DAVČNE OBVEZNOSTI

Podjetje registrirano na Gibraltarju, kateri lastniki ter direktorji so nerezidenti ni obdavčljivo. To pomeni, da podjetje ne bo zavezano za obdavčitev znotraj Gibraltarja, vključno z davkom na dohodek in davkom na nepremičnine. Gibraltar nima predpisanega davka na premoženje, davek na kapitalski dobiček, davek na darila ter davek na dodano vrednost. Gibraltar ni podpisnik sporazuma o dvojnem obdavčevanju.

 

✅ OBVEZNOSTI DO PODJETJA

Gibraltarska zakonodaja obvezuje lastnike oziroma zastopnike podjetja o letnem finančnem poročanju pristojnim institucijam. V primeru obratovanja podjetja je potrebno vsako leto plačati pristojbino v višini 776 EUR do konec februarja v tekočem letu.

 

✅ POTREBNI DOKUMENTI

Za ustanovitev oziroma registracijo podjetja je potrebno predložiti dokumentacijo vseh lastnikov ter direktorjev. (lastnik ter direktor je lahko ena oseba)

  • ➡ Notarsko overjena kopija potnega lista
  • ➡ Notarsko overjena kopija dokazila o stalnem naslovu: osebna izkaznica, vozniško dovoljenje, bančni izpisek, račun za komunalne storitve, računa za elektriko, zdravstveno zavarovanje …
  • ➡ Registrar lahko zahteva bančno referenco, katero dobite pri vaši matični banki
  • ➡ Krajši poslovni plan, kateri vključuje storitve, naloge posameznikov ter ključne države poslovanja.

 

‼ ZA REGISTRACIJO PODJETJA NE POTREBUJETE MINIMALNEGA KAPITALA ‼

 

Naše podjetje je specializirano za registracijo ter ustanovitev offshore podjetij na Gibraltarju, katere segajo od preprostih registracij do zakompliciranih struktur vključno z skritimi (nominiranimi) lastniki ter zastopniki. Na strankino željo uspostavimo “Mail Forwarding”, kar pomeni, da vso pošto prejeto na naslov podjetja stranki preusmerimo na željeni naslov v Slovenijo ali kamor koli po svetu. Uredimo ter posredujemo pri odprtju offshore bančnega računa za novo offshore podjetje ustanovljeno na Gibraltarju.

V kolikor boste z novo ustanovljenim podjetjem na Gibraltarju poslovali na Slovenskem trgu Vam uredimo pridobitev Slovenske davčne številke, katero boste potrebovali pri poslovanju na Slovenskem trgu ter pri odpiranju bančnega računa v Sloveniji. Vsa dokumentacija kot je naprimer, akt o ustanovitvi, register članov, register lastnikov, register zastopnikov ter zapisniki se hranijo v enem izvodu pri registrarju na Gibraltarju, en izvod pa dobi stranka.

Zaupnost je ena izmed značilnosti offshore podjetja na Gibraltarju, ker podatki o zastopnikih ter lastnikih niso del javne evidence oziroma registra. Za razliko drugih priljubljenih offshore držav podatki niso dostopni tretjim osebam.

 

Registracija podjetja
1.399
Ustanovitveni akt
Poslovni naslov
Notarske storitve
Državni vladni strošek
Administrativne in pravne storitve
NAROČI
Registracija podjetja
Bančni račun
2.139
Ustanovitveni akt
Poslovni naslov
Notarske storitve
Državni vladni strošek
Administrativne in pravne storitve
Otvoritev bančnega računa
NAROČI
Letna pristojbina
1.049
Potrdilo o podaljšanju
Poslovni naslov
Državni vladni strošek
Notarske storitve
Administrativne in pravne storitve
PODALJŠAJ

 


Imate vprašanje?