Zavarujte vaše podjetje

asa
CENA: 1.599 EUR
PLAČILO S KREDITNO KARTICO

Maršalovi otoki + podružnica v Angliji

0% DAVEK NA DOBIČEK | BREZ RAČUNOV | VISOKA STOPNJA ZASEBNOSTI | DOBER PRAVNI SISTEM

Zaradi trenutnih globalnih razmer ter posledično v Sloveniji (Covid-19, vojna v Ukrajini, podnebni ukrepi, draginja …) se nas večina strinja, da se je življenje ter poslovanje posameznega podjetja drastično spremenilo, kot smo ga poznali pred letom 2020. S pričetkom leta 2020 so se podjetja pričela masovno zapirati, odpuščati zaposlene ter nekateri posamezniki so čez noč postali brezposelni ali bankrotirali oziroma niso več mogli slediti ciljem ter viziji podjetja. Mnogi so še danes v precepu ali obdržati zaposlenega ali celo obdržati podjetje aktivno, saj so se v tem obdobju pokazale drastične spremembe, povečali davki, socialni prispevki, sama napoved glede na trenutno vlado pa tudi za podjetnike in posameznike ni obetajoča.

V sodelovanju s tujimi podjetji ter razširjeno ekipo v Sloveniji smo oblikovali podjetniško strukturo, katera temelji na varnosti, stabilnosti ter minimalni birokraciji za vse obstoječe samostojne podjetnike kot tudi pravne osebe. Struktura je primerna tudi za vse, kateri se na podjetniško pot pripravljate ne glede na obliko podjetja.

Varnost ter stabilnost sta pomembna ter hkrati ključna faktorja vsakega podjetja – dosežemo jo z ustanovitvijo podjetja na primer na Maršalovih otokih s podružnico v Angliji, katera je kot aktivna enota del vašegaposlovanja. Vašo že obstoječo osebo v Sloveniji zavarujemo preko lastništva na Maršalovih otokih, kjer ste 100% lastnik ter direktor vi. Angleško podjetje je ključen del kateri povezuje poslovanje podjetij med Slovenijo ter Maršalovimi otoki.

V podjetniško strukturo smo postavili podjetje na Maršalovih otokih ter podjetje v Angliji, pri katerih je prednost brez davka na dobiček, brez vodenja računov, visoka stopnja zasebnosti (skriti lastniki/direktorji), kar nam vse to zagotavlja dober ter stabilen pravni sistem, na katerega trenutne globalne ter ekonomske razmere po svetu nimajo vpliva.

V mesecu Juliju ter Avgustu 2022 smo zaradi zagotavljanja varnosti ter stabilnosti vašega podjetja pri lansiranju storitve zagotovili 20% popust na celotno strukturo. Sama struktura zavzema ustanovitev podjetja na Maršalovih otokih in poslovni bančni račun ter ustanovitev podjetja v Angliji. Ne glede na vaše potrebe pa vam lahko zagotovimo tudi osebni bančni račun v tujini, namesto vas pa uredimo vse potrebne dokumente na FURSu za prijavo le tega v kolikor se za to odločite.

 

REGISTRACIJA STRUKTURE + BANČNI RAČUN: +1.599 €


Imate vprašanje?