AJMAN (Freezone)

CENA: 3.049 EUR

BREZ DAVKA NA DOBIČEK | BREZ FINANČNEGA POROČANJA | EMIRATES BANK

 

Ajman je eden od 7 emiratov, kateri sestavljajo ZAE (Združeni arabski emirati) in se nahaja le 10 kilometrov od Dubaja. Priljubljeni emirati za mednarodne vlagatelje, kateri želijo zaradi nizkih stroškov, izboljšane zasebnosti ter iz vidika različnih ugodnosti ustanoviti podjetje z (Freezone) prosto cono ali offshore podjetje. Prosta cona Ajman je ena najhitreje rastočih offshore območij, v zadnjem času pa je zabeležila več kot 400-odstotno rast registracij podjetij na tem območju. Združeni arabski emirati velja kot neobdavčeno območje in spada med svetovne znane offshore območja za registracijo tovrstnih podjetij. Ajman Freezone je znan po svojem paketu nepremagljivih prednosti in je danes splošno priznan kot podjetniško zatočišče.

Zahvaljujoč “EU Savings Directive of 2003” ter nedavnim pobudam ZDA ter EU za izbris znamke “davčna oaza” katera velja na podlagi različnih in pomembnih razlogov. Zaradi razsodbe EU in ZDA banke niso zavezane k poročanju nobeni državi.

 

✅ PREDNOSTI PODJETJA V AJMAN 

  • ➡ Brez davka na dobiček
  • ➡ Brez vodenja računov ter finančnega poročanja
  • ➡ Sodelovanje z veliko mednarodno banko v Dubaju – Emirates Bank
  • ➡ Zagotovljeno zaupanje ter varnost

 

✅ ZASEBNOST TER ANONIMNOST

Zakonodaja znotraj emiratov Ajman javnosti ne omogoča dostopa do podatkov podjetja, podatkov lastnikov in direktorjev ter vključenih članov.

 

✅ DAVČNE OBVEZNOSTI

Združeni arabski emirati velja kot neobdavčeno območje in spada med svetovne znane offshore območja za registracijo tovrstnih podjetij. Zahvaljujoč “EU Savings Directive of 2003” ter nedavnim pobudam ZDA ter EU za izbris znamke “davčna oaza” katera velja na podlagi različnih in pomembnih razlogov. Zaradi razsodbe EU in ZDA banke niso zavezane k poročanju nobeni državi.

 

✅ OBVEZNOSTI DO PODJETJA

Zakonodaja v emiratih Ajman ne predpisuje obveznega finančnega poročanja ali izdaje letnih bilanc. V primeru obratovanja podjetja je potrebno vsako leto plačati pristojbino v višini 1.798 EUR do konec maja v tekočem letu.

 

✅ POTREBNI DOKUMENTI

Za ustanovitev oziroma registracijo podjetja je potrebno predložiti dokumentacijo vseh lastnikov ter direktorjev. (lastnik ter direktor je lahko ena oseba)

  • ➡ Notarsko overjena kopija potnega lista
  • ➡ Notarsko overjena kopija dokazila o stalnem naslovu: osebna izkaznica, vozniško dovoljenje, bančni izpisek, račun za komunalne storitve, računa za elektriko, zdravstveno zavarovanje …
  • ➡ Registrar lahko zahteva tudi bančno referenco, katero izda vaša matična banka

 

‼ ZA REGISTRACIJO PODJETJA NE POTREBUJETE MINIMALNEGA KAPITALA ‼

 

Naše podjetje je specializirano za registracijo ter ustanovitev offshore podjetij v Ajmanu (Freezone), katere segajo od preprostih registracij do zakompliciranih struktur vključno z skritimi (nominiranimi) lastniki ter zastopniki. Na strankino željo uspostavimo “Mail Forwarding”, kar pomeni, da vso pošto prejeto na naslov podjetja stranki preusmerimo na željeni naslov v Slovenijo ali kamor koli po svetu. Uredimo ter posredujemo pri odprtju offshore bančnega računa za novo offshore podjetje ustanovljeno v Ajmanu (Freezone).

V kolikor boste z novo ustanovljenim podjetjem v Ajmanu (Freezone) poslovali na Slovenskem trgu Vam uredimo pridobitev Slovenske davčne številke, katero boste potrebovali pri poslovanju na Slovenskem trgu ter pri odpiranju bančnega računa v Sloveniji. Vsa dokumentacija kot je naprimer, akt o ustanovitvi, register članov, register lastnikov, register zastopnikov ter zapisniki se hranijo v enem izvodu pri registrarju v Ajmanu (Freezone), en izvod pa dobi stranka.

Zaupnost je ena izmed značilnosti offshore podjetja v Ajmanu (Freezone), ker podatki o zastopnikih ter lastnikih niso del javne evidence oziroma registra. Napredna ter urejena infrastruktura svetovnega razreda z mednarodnimi letališči, katero olajša poslovna potovanja

Naša specializirana ekipa lahko posreduje pri odprtju bančnega računa pri vodilni banki – Dubai Emirates, kjer je obvezen osebni obisk ter minimalni polog 10.000 EUR. V kolikor ne morete potovati v Ajman lahko osebni obisk opravite tudi v Londonu – Anglija.

 

Registracija podjetja
3.049
Ustanovitveni akt
Poslovni naslov
Notarske storitve
Državni vladni strošek
Administrativne in pravne storitve
NAROČI
Registracija podjetja
Bančni račun
3.499
Ustanovitveni akt
Poslovni naslov
Notarske storitve
Državni vladni strošek
Administrativne in pravne storitve
Otvoritev bančnega računa
NAROČI
Letna pristojbina
2.139
Potrdilo o podaljšanju
Poslovni naslov
Notarske storitve
Državni vladni strošek
Administrativne in pravne storitve
PODALJŠAJ

Imate vprašanje?