O NAS

O Nas

Smo specializirana ekipa z 10 letno zgodovino ter z izkušnjami v poslovnem svetu na področju ustanavljanja / registracija offshore podjetje v različnih ter hkrati ugodnih offshore državah – davčnih oazah kot tudi pokrivamo področje registracijo offshore bančnih računov pri izbranih bankah z preverjeno bančno licenco kot pri neo bankah.

Fenomen Limited je specializirano za registracijo ter ustanovitev offshore podjetij, katere segajo od preprostih registracij do zakompliciranih struktur, katerih se poslužuje vedno več fizičnih oseb, da zaščitijo svoje premoženje ali pa podjetniki, da poenostavijo poslovanje ter s tem tudi iz pogleda finančne plati. Sama registracija, vzdrževanje kot tudi vodenje na letni ravni je veliko ugodnejše.

V posameznih ter točno določenih offshore območjih imamo svojega predstavnika, preko katerega skrbimo, da so storitve opravljene vrhunsko in strokovno. Na podlagi zadnjih dveh lahko zagotovimo hitro, cenovno ter profesionalno storitev.
Ravno zaradi direktnih kontaktov, brez posrednikov smo si lahko privoščili, da stopimo na svetovni z bistveno ugodnejšimi cenami. Naša prioriteta je, da našim strankam oziroma naročnikom zagotovimo, ugodne in hitre storitve, posredujemo prave oziroma ažurne informacije ter da zagotovimo popolno anonimnost, kar je tudi nam prioriteta kot bistvo.

Naše načelo je, kadar se spremeni zakonodaja oziroma sistem, kot naprimer najpogosteje v bančništvu spremenimo tudi našo misijo. Tako je neprestano opazovanje trga kot tudi ponudbe naša stalnica, saj nam je bistvo končnim strankam ponuditi le najkvalitetnejše storitve kot tudi rešitve.
Živimo v dobi, ko nas tempo življenja sili v hitre odločitve, katere so po lastni presoji lahko pravilne lahko pa so tudi zmotne. Zato Vas vzpodbujamo, da ta del prepustite strokovnjakom ter poznavalcem, kateri se že dlje časa in vsakodnevno borijo s tem.

S korektnim in poštenim odnosom se trudimo pridobiti zaupanje strank, saj smo si na samem začetku, zastavili dolgoročne cilje in nameravamo naš storitveni program dopolnjevati in ga prilagajati potrebam strank.