UNITED KINGDOM

DELNA ALI POLNA ZASEBNOST | DOBER PRAVNI SISTEM | NI NA ČRNEM SEZNAMU

CENA: 139 EUR

Družba z omejeno odgovornostjo v Angliji je podobna pravna oseba, kot jo poznamo v Sloveniji (d.o.o.). Podjetje v Angliji lahko ustanovite z enim lastnikom ter direktorjem, kjer mora biti vsaj ena oseba direktor fizična oseba. Lastnik je lahko pravna oseba, kjer koli po svetu.
Angleško podjetje je na svetovnem merilu zelo visoko pri ugledu, saj London velja za eno izmed največjih finančnih središč. Podjetje v kolikor posluje z tujino je opravičeno davčnih obveznosti pri dohodkih pravnih oseb.

Podjetje registrirano v Angliji se večinoma uporablja za mednarodno trgovanje, največkrat pa je uporabljena tudi kot povezovalni faktor med Offshore podjetjem v tujini (Npr. Belize, Maršalovi otoki) ter domačim podjetjem registriranim v Sloveniji.

Anglija ima javni vpogled v podatke lastnikov ter direktorjev vendar omogočajo tudi, da le ti podatki niso javno dostopni.

 

 

✅ PREDNOSTI PODJETJA V ANGLIJI

  • ➡ 0% davka pri poslovanju z tujino
  • ➡ Dober pravni sistem
  • ➡ Delna ali polna zasebnost
  • ➡ Izredno mednarodno priznana

 

✅ ZASEBNOST TER ANONIMNOST

Anglija ponuja javen vpogled v osnovne podatke podjetja preko javno dostopnega registra, vendar se na željo posameznika le ti lahko tudi zakrijejo.  Za zaščito le teh podatkov predlagamo poslovni subjekt na Belizah ali Sejšelih.

 

✅ DAVČNE OBVEZNOSTI

Anglija zakonsko predpisuje letno finančno poročanje pristojnim institucijam v kolikor je podjetje aktivno. Angleško podjetje je obdavčeno z 19% davkom od dohodkov pravnih oseb. V kolikor gre za mednarodno poslovanje je davčna stopnja 0%.

 

✅ OBVEZNOSTI DO PODJETJA

Podjetje registrirano na Malti je zavezujoč k letnemu finančnemu poročanju – izdaje bilance pristojni instituciji v kolikor je podjetje aktivno. V primeru obratovanja podjetja je potrebno vsako leto plačati pristojbino v višini 150-240 EUR – 12 mesecev po ustanovitvi.

 

✅ POTREBNI DOKUMENTI

Za ustanovitev oziroma registracijo podjetja v Angliji je potrebno navesti dejavnost podjetja, po končani registraciji pa imete 2 meseca časa, da opravite oziroma dokončate verifikacijo preko telefona.

  • ➡ Potni list ali osebna izkaznica
  • ➡ Potrdilo o stalnem prebivališču: bančni izpisek, račun za komunalne storitve, računa za elektriko, zdravstveno zavarovanje …

 

‼ ZA REGISTRACIJO PODJETJA NE POTREBUJETE MINIMALNEGA KAPITALA ‼

 

Naše podjetje je specializirano za registracijo ter ustanovitev podjetij v Angliji, katere segajo od preprostih registracij do zakompliciranih struktur vključno z skritimi (nominiranimi) lastniki ter zastopniki. Na strankino željo uspostavimo “Mail Forwarding”, kar pomeni, da vso pošto prejeto na naslov podjetja stranki preusmerimo na željeni naslov v Slovenijo ali kamor koli po svetu. Uredimo ter posredujemo pri odprtju offshore bančnega računa za novo offshore podjetje ustanovljeno v Angliji. Prednost Anglije je, da lahko v isti državi odprete poslovni subjekt kot tudi bančni račun.

V kolikor boste z novo ustanovljenim podjetjemv Angliji poslovali na Slovenskem trgu Vam uredimo pridobitev Slovenske davčne številke, katero boste potrebovali pri poslovanju na Slovenskem trgu ter pri odpiranju bančnega računa v Sloveniji. Vsa dokumentacija kot je na primer, akt o ustanovitvi, register članov, register lastnikov, register zastopnikov ter zapisniki originalni izvod pa dobi stranka.

Registracija podjetja
139
Ustanovitveni akt
Poslovni naslov
Notarske storitve
Državni vladni strošek
Administrativne in pravne storitve
NAROČI
Registracija podjetja
Bančni račun
349
Ustanovitveni akt
Poslovni naslov
Notarske storitve
Državni vladni strošek
Administrativne in pravne storitve
Otvoritev bančnega računa
NAROČI
Letna Pristojbina
250
Potrdilo o podaljšanju
Poslovni naslov
Notarske storitve
Državni vladni strošek
Administrativne in pravne storitve
PODALJŠAJ

Imate vprašanje?