MAURITIUS

CENA: 2.529 EUR

BREZ DAVKA NA DOBIČEK | VISOKA STOPNJA ZAUPNOSTI | TRAJNA GOSPODARSKA RAST

 

Offshore podjetje registriran na Mauritiusu (GBPC2) se lahko uporablja za mednarodno poslovanje, naložbe ter zavarovanje premoženja. Za ustanovitev podjetja je potreben en lastnik ter en direktor, kateri je lahko istočasno ena oseba. Podatki o podjetju, lastnikih ter direktorjih niso javno dostopni. Če potrebujete podjetje in bančni lokaciji je Mauritius odlična izbira. Poročanje letne bilance je obvezno.

 

Mauritius je angleško govoreča država v Indijskem oceanu. Je nekdanja britanska kolonija, ki se je leta 1968 osamosvojila in se pridružila Commonwealthu. V bistvu gre za parlamentarno demokracijo v britanskem slogu. S sprejetjem zakona o gospodarskih družbah leta 2001 je ustanovil sodobno prisotnost kot finančno središče med offshore območju (Companies Act in 2001).

 

 

✅ PREDNOSTI PODJETJA NA MAURITIUSU

  • ➡ Pooblaščeno podjetje je oproščeno davka na dobiček, ustvarjen zunaj Mauritiusa
  • ➡ Eno največjih ključnih ekonomskih con na svetu
  • ➡ Multietnična in multikulturna država
  • ➡ Časovni pas, primeren za večino trgov (GMT +4)
  • ➡ Visoka stopnja zaupnosti
  • ➡ Podpisani sporazum o spodbujanju ter zaščiti naložb z 19 afriškimi članicami
  • ➡ Politična stabilnost in trajnostna gospodarska rast

 

✅ ZASEBNOST TER ANONIMNOST

Podjetja registrirana na Mauritiusu zagotavljajo visoko stopnjo zasebnosti ter anonimnosti z dodatnimi storitvami, katere lahko koristimo pred samo registracijo ali kasneje, ko je podjetje že ustanovljeno. Mauritius ima javen dostop do podatkov podjetja, lastnikov, zastopnikov ter vseh vključenih članov.

 

DAVČNE INFORMACIJE

V kolikor je urejeno lastništvo podjetja na Mauritiusu kot nerezident je 15% davčna stopnja na dobiček. Po davčni zakonodaji na Mauritiusu, dobiček ustvarjen izven Mauritiusa ni obdavčen.

 

✅ OBVEZNOSTI DO PODJETJA

Vse vrste podjetij ustanovljene na Mauritiusu so zavezana k poročanju letnih finančnih poročil pristojnim institucijami. V primeru obratovanja podjetja je potrebno vsako leto plačati pristojbino v višini 1.973 EUR do konec maja v tekočem letu.

 

✅ POTREBNI DOKUMENTI

Za ustanovitev oziroma registracijo podjetja je potrebno predložiti dokumentacijo vseh lastnikov ter direktorjev. (lastnik ter direktor je lahko ena oseba)

  • ➡ Podroben poslovni načrt
  • ➡ Podpisana soglasja, katere prejmete ob pričetku registracije
  • ➡ Notarsko overjena kopija potnega lista
  • ➡ Notarsko overjena kopija dokazila o stalnem naslovu: osebna izkaznica, vozniško dovoljenje, bančni izpisek, račun za komunalne storitve, računa za elektriko, zdravstveno zavarovanje …
  • ➡ Referenca banke, katero izda vaša matična banka, kot priporočilo
  • ➡ Življenjepis (CV)
  • ➡ Poklicna referenca (opcijsko, če je na voljo)
  • ➡ Vir finančnih sredstev: bančni izpiski, plačilne liste, dokumenti o dedovanju, finančni izpiski podjetja, dogovori o posojilu …

 

ZA REGISTRACIJO PODJETJA NE POTREBUJETE MINIMALNEGA KAPITALA

 

Naše podjetje je specializirano za registracijo ter ustanovitev offshore podjetij na Mauritiusu, katere segajo od preprostih registracij do zakompliciranih struktur vključno z skritimi (nominiranimi) zastopniki ter lastniki. Na strankino željo uzpostavimo “Mail Forwarding”, kar pomeni, da vso pošto prejeto na naslov podjetja stranki preusmerimo na željeni naslov v Slovenijo ali kamor koli po svetu. Uredimo ter posredujemo pri odprtju offshore bančnega računa za novo offshore podjetje ustanovljeno na Mauritiusu.

V kolikor boste z novo ustanovljeno družbo poslovali na Slovenskem trgu Vam uredimo pridobitev Slovenske davčne številke, katero boste potrebovali pri poslovanju na Slovenskem trgu ter pri odpiranju bančnega računa v Sloveniji.
Vsa dokumentacija, kot je naprimer, akt o ustanovitvi, register članov, register lastnikov, register zastopnikov ter zapisniki se hranijo v enem izvodu pri registrarju na Mauritiusu, en izvod pa prejme stranka.

Obstaja nekaj razlogov, zakaj bi morali razmisliti za ustanovitev offshore podjetja na Mauritiusu.
Sodelujoči znotraj našega podjetja vemo, kako priljubljena je država v zadnjih letih za registracijo offshore podjetja.
Offshore podjetja ustanovoljena na Belizah so najbolj varne ter zaupanja vredne. Ni Vam potrebno voditi računov ter računovodskih storitev. Imena lastnikov ter direktorjev se nikjer za razliko drugih držav ne objavljajo javno ter ne posredujejo tretjim osebam.

 

Registracija podjetja
2.529
Ustanovitveni akt
Poslovni naslov
Notarske storitve
Državni vladni strošek
Administrativne in pravne storitve
NAROČI
Registracija podjetja
Bančni račun
3.369
Ustanovitveni akt
Poslovni naslov
Notarske storitve
Državni vladni strošek
Administrativne in pravne storitve
Otvoritev bančnega računa
NAROČI
Letna Pristojbina
1.769
Potrdilo o podaljšanju
Poslovni naslov
Notarske storitve
Državni vladni strošek
Administrativne in pravne storitve
PODALJŠAJ

Imate vprašanje?